About

BigWig tror på fusjonen av underholdning , teknologi og reklame. Vi er et produksjonsselskap med fokus på kreativt innhold. Bruk av ny teknologi kombinert med god historiefortelling skal underbygge våre kunders ideer, produkter og konsepter.

BigWig spesialiserer seg på kampanjer på tvers av plattformer og innfallsvinkler. Ideer bringes til live av våre erfarne regissører og formgivere.  Unike perspektiver og god historiefortelling rettet mot målgruppen. Med bakgrunn fra reklame, film og digital markedsføring i alle medier skal vi skape og produsere oppmerksomhet.

Sultne og dedikerte med lang fartstid hjelper vi kunder med å formidle sitt budskap på de digitale flater. Helt fra spektakulære PowerPoint presentasjoner til smakfulle 3D effekter på fjellvegger. Vi har jobbet med mange flotte oppdragsgivere fra de aller fleste bransjer. Vi er dyktige og kjenner vår egen bransje svært godt og samarbeider fra oppdrag til oppdrag med de produksjonsmiljøene som kler oppdraget best.

Base i Kristiansand, med verden som marked. Vi jobber blant annet tett sammen med  kommunikasjonshus, reklamebyråer, og eventselskap for å utfylle deres ekspertise inn mot sine kunder.

Kent Bakke

kent
kent@bigwig.no
+47 90 87 02 99
Kent er utdannet på HiA innen informatikk har studert Advanced 3D ved Wasburn University, Atlanta. Han er spesialist på film, 3D, og lyddesign.
Kent er produksjonsleder og hele tiden på jakt etter innovative måter å formidle et budskap på. Kent er muligens Norges ledende ressurs på 3D mapping og projeksjon. Han har også utviklet spektakulære reiser for 3D briller som Oculus Rift, samt hologram for Dreamoc.  Står bak en rekke prisvinnende produksjoner.


Tomm Erichsen

tomm
tomm@bigwig.no
+47 41 44 82 42
Tomm ser like mye utover som innover og lever for den gode historien. Med kreativ og visuell kommunikasjon som sin styrke utvikles ideene for oppdragsgiver. Før oppgavene løses er det Tomm sin jobb å sette seg inn i produktene, konseptene og tjenestene kundene kommer med.

Æresmedlem i Kreativt Forum Sør.

Yalcin Atmaca

yalcin@bigwig.no

Yalcin kommer opprinnelig fra Tyrkia hvor han har jobbet mange år med TV-produksjoner. Svært erfaren innen animasjon og film. Sammen med sine kreative evner og higen etter alltid å levere ett topp produkt har Yalcin tilføyd ekspertise innen en rekke programmer. After Effects, Maya 3D, Adobe Premiere.

%d bloggers like this: