Full design pakke for Eldor AS i Sandnes

For Sandnes baserte Eldor begynte vi fra scratch. De så sin egen vekst komme og de så behovet for en sterk profil og en tydelig merkevare. Sammen med kunde utviklet vi form og farge som oser av soliditet og nytenking. Eldor er de flinkeste i klassen på sitt felt. De planlegger og bygger for eksempel kontrollrom til oljeplattformer. De jobber med datamaskiners evne til å skaffe seg erfaring. De jobber med kunstig intelligens. Vi har fulgt dem i en årrekke og hjelper med å forklare vanskelig ting på en klar måte. Vi startet samarbeidet for mange år siden mens vi jobbet i Blank AS, samarbeidet fortsatte mens vi jobbet hos Fundament Film og vi jobber videre sammen med dem nå i BigWig.

ref_eldor_2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: