Juleshowet i Kristiansand

I 2018 gikk en drøm i oppfyllelse da Juleshowet ble flyttet opp til Domkirkens fasade. Kristiansand Domkirke, Kvadraturforeningen, Kristiansand Kommune og BestEvent sørget for at alt ble lagt til rette for dette spektakulære lys-showet, spandert av næringslivet i Kristiansand, med ColorLine i spissen. Vi i Bigwig stod for drømmen, innholdet, produksjonen og avviklingen. Sammen skapte vi litt høytid på torvet. Showet ble vist to ganger hver dag i perioden 13. til 22. desember og trakk tusenvis av mennesker på jakt etter den gode julestemningen.

Juleshow 2016 på fasaden til Ernst Hotel.

Ideen kom inn i hodene våre for noen år siden mens vi jobbet i Blank AS. Kvadraturforeningen og Harald Andersen omfavnet den og gav oss muligheten til å lage dette spektkulære showet på en vegg i Kristiansand. Etter 4 år er dette allerede en tradisjon. Byens befolkning elsker det like mye som oss. Det er en ære og masse stolthet vi kan utfordre oss selv med vanskelig 3D i et unikt format.

I 2016 gikk showet på fasaden til Ernst Hotel. Dette showet ble laget mens vi jobbet i Fundament Film med prosjektleder Terje Ugland og noe 3D-animasjon av Tor Ernst.

Biter av storyboard fra 2013.

juleby_storyboard

 

Showet fra 2013 på fasaden til Nordeabygget..

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: