3D mapping Kristiansand Domkirke

 

Kvadraturforeningen i Kristiansand har engasjert oss til å lage et 3D lysshow på fasaden til Kristiansand Domkirke. BestEvent står for rigging og logistikk og byens fine næringsliv gjør at det er mulig å gjennomføre dette. Planene begynte allerede for 4 år siden. Siden har de leve og vokst og i år var tiden kommet. Vi har jobbet iherdig, lenge, og hardt for å lage innhold. Showet skal ha elementer av høytid og kunne treffe inn i ryggmargen til både liten og stor. Kristiansand Kommune lager en flott ramme på øvre torv, men julelys, isbane og en hel liten juleby. Showet har premiere 13. desember kl. 17.15.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s