3D mapping Kristiansand Domkirke

 

Kvadraturforeningen i Kristiansand har engasjert oss til å lage et 3D lysshow på fasaden til Kristiansand Domkirke. BestEvent står for rigging og logistikk og byens fine næringsliv gjør at det er mulig å gjennomføre dette. Planene begynte allerede for 4 år siden. Siden har de leve og vokst og i år var tiden kommet. Vi har jobbet iherdig, lenge, og hardt for å lage innhold. Showet skal ha elementer av høytid og kunne treffe inn i ryggmargen til både liten og stor. Kristiansand Kommune lager en flott ramme på øvre torv, men julelys, isbane og en hel liten juleby. Showet har premiere 13. desember kl. 17.15.

 

 

2 Replies to “3D mapping Kristiansand Domkirke”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: