Gullvinner i Stunt/Events

sablabra_gull_bigwig2019

På fredag 28. mars ble reklamebransjen på Sørlandet og dens tilhørende herligheter feiret i Kristiansand. SablaBra 2019 gikk av stabelen på Kick. Bransjen møtes og skravles og feires og kåres. En jury bestående av mest mulig uhilda og indoktrinerte medlemmer hentes inn fra det store intet og kommer til byen vår for å velge ut blant innsendte arbeider. Kategoriene er mange og konkurransen er stor.

Vi ble gull- og bronsjevinner i kategorien Stunt og Events. Vi i Bigwig leverte inn 4 arbeider, ble nominert for alle og fikk priser for 2 av dem. Det var i kategorien Stunts/ Events vi imponerte juryen mest. Først med jobben vi gjorde for AgderEnergi på Festningen. Den fikk bronseplass. Øverst kom vårt juleshow på Kristiansand Domkirke. Den var gull verd i følge juryen. En jobb vi allerede er veldig stolte av. Og i tillegg til å være stolte er jeg nå også en smule kry. Ikke bare for jobben vi så mesterlig lagde, men for at vi har fulgt drømmen om å lage dette. Og at vi traff på ei dame i Kvadraturforeningen som så at denne drømmen var fantastisk og storslagen og ble med på å virkeliggjøre den.

Takk jury, for at dere så det samme.

Juleshowet

Mer om prosjektene;

https://bigwig.no/2018/12/05/3d-mapping-kristiansand-domkirke/

Agder Energi:

https://bigwig.no/2018/08/17/3d-mapping-pa-kuber/

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: