Det er på tide med lyse ideer til den mørke tiden. 3D mapping.

Imponer kundene dine! De store øyeblikkene skapes der magien skjer. Jeg jobber i Bigwig, – vi kan mye. Vi er et nytt lite firma med stor erfaring. Vi i Bigwig kan 3D mapping og 3D projeksjon. Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til for å lage litt trolldom. Ved å kopiere fasadens arkitektur inn i en 3D verden kan vi lage illusjoner som får tilskuerne til å måpe. Det ser ut som at vinduene, gesimsene og alt hva veggen er laget av får et eget liv. De kan vokse, bøye seg, åpne, lukke, til og med forsvinne,- ja alt er mulig. Vi kan endre bygget helt og skape en magisk opplevelse. I Kristiansand har Juleshowet så godt som blitt en juletradisjon. Mange tusen mennesker samles hvert år for å oppleve litt ekstra magisk julestemning på torget. Vi har også jobbet med CocaCola og show på Østbanehallen. Vi har fått fjellvegger til å leve under utendørs oppsettinger både på Vinstra og i Grimstad. Vi har vært med på å lage 3D mapping for kjøpesentre i Hamar og Nesbru utenfor Oslo. Samme teknikk kan brukes i mindre skala til messer og innendørs eventer. Vi har for eksempel laget messeinnslag for Morild Norway. Vi er nå på den lyseste tiden av året og det er nå de lyse ideene kommer. Ideene til mørketiden. Det tar tid å lage et godt og variert 3Dmapping show så god planlegging er viktig. Kontakt oss nå så ser vi hva vi kan få til sammen. tomm@bigwig.no

Se filmen om filmen om CocaCola showet her:

Dette ble produsert mens vi jobbet for Blank AS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: