Reklamefilm på DisneyChannel

Vår første større produksjon er levert og lansert. MissMiniMe er et dukke-konsept hvor barna kan finne en dukke som ligner på dem selv. Dukkene og tilbehøret holder høy kvalitet og drømmen er at de som eier en slik dukke vil spare akkurat den til de blir voksne. Noen av kjolene kan også bestilles i barnets størrelse.

missminime_storyb_bigwig

Sammen med kunden utarbeidet vi ide og konsept for filmen. Et storyboard ble til. Vi fant location og sammen med de tre interiørkonsulentene Isabelle, Kasia og Trude hos IKEA fikk vi designet et perfekt lite barnerom som opptakssted. Casting av Cecilie gav oss modellene Alida, Maria, Josefine og Hermine. Makeupartist Juni gjorde de ekstra fine. Filmingen stod AmodeiVisual for. Vi stod selv for klipp, lyd, 3D-effekter og postproduksjon. Filmen skal vises i tre perioder på DisneyChannel.

Mer om kunden på:  http://missminime.no/

missminime_opptaksdag_bigwig

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: