Logoanimasjon, sponsorvignetter og fest med Best Event

De hyllet sine kunder, samarbeidspartnere og seg selv denne kvelden. Best Event, sørlandets største event selskap. Mange kjente artister stod på scenen. Et komplett arrangement av en proff arrangør. Best Event vet hvordan man steller i stand en fest. Vi hjalp Best Event med logoanimasjon, sponsorvignetter og firmafilm. Disse snurret og gikk på digre skjermer i festsalen. Sammen med eminent lyssetting og dekor hjalp våre filmer til med å sette stemningen. Gøy jobb på kort tid. Vi fikk oversendt arrangementslogo sammen med logoene til arrangementets sponsorer. Disse satt vi sammen i en dynamisk animasjons-sekvens. I tillegg fikk vi over masse stillfotos og noen videoklipp fra tidligere ting BestEvent har arrangert. Dette klippet vi sammen og la til noen frekke effekter som kledde helheten denne kvelden. Det ser profft ut og løfter den visuelle standarden mange hakk. Så er det heller ikke dyrt å lage.

Og takk for festen Best Event. Vi finner fortsatt konfetti i lommene.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: