Filmer for barnehagene i Kristiansand

Vi har hjulpet Oppvekst Etaten i Kristiansand  med to små filmer. Målet er å få småbarnsforeldre med Somalisk og Arabisk bakgrunn til å løfte øyenbrynene og søke barnehageplass innen fristen. Barn lærer norsk fortere i barnehagen enn hjemme. Ved bruk av barn som faktisk har lært norsk  ved siden av sitt morsmål og teksting på respektive språk tror vi at flere vil høre etter. Vi takker Oppvekst Kristiansand for jobben og alle i  Fergefjellet Barnehage for en fantastisk jobb. IVIO hjalp til med å svinge kamera.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: