Videomapping på Europakart

 

INFOPPERKSOMHET!
Er det ikke det vi alle ønsker? Skape oppmerksomhet og gi informasjon samtidig. Agder Energi gav oss en utfordring i form av et regneark. Et regneark som viste utviklingen i europeisk samarbeid innen kraft- og energisektoren over en periode på 26 år. For målgruppen er dette veldig relevant informasjon, var beskjeden. Som kreativ hadde jeg først lyst til å lage noe spektakulært med visuelt sterke virkemidler. Høy musikk og kjappe vendinger. Heldigvis overbeviste prosjektlederne hos Agder Energi, Mats og Jon Anders, meg om at dette er en arena for å overbringe informasjon, ikke heve hjerterytmen. Sammen lagde vi en film av et Europakart som over lang tid viser veksten i utveksling og samhandling. Ispedd noen fun-facts fra kraftmarkedet var dette midt i blinken for de som kan noe om dette. Det er ikke alltid best å rope høyt. Et kart i isopor ble montert i det gamle fengselet på festninga. En ultra short-throw projektor ble valgt og etter masse testing og innstilling og ombygging virka det. Deltakerne på konferansen har alle tung faglig kompetanse. De stod og så på dette regnearket som var blitt til en film som til slutt kunne kalles videomapping. De stod og nikket.
Det er gøy med utfordringer.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: