3D mapping på kuber

Til Agder Energi Konferansen lagde vi innendørs 3D mapping. En nøye planlagt kubemodell ble laget og montert. På denne brukte vi kun 1 projektor.

Og vi skulle fortelle en historie. Like mye historie som show. Og det er alltid en utfordring. Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord. Det kan være noe rett i det. Men det avhenger av at noen stopper og ser. Ord er viktig for de som leser. Og bilder kan fortelle mer for de som ser. Alt avhenger egentlig av målgruppen. Til en konferanse for fagfolk i energi- og kraftsektoren fikk vi briefingen;
“Vi skal gjennom et døgn (fra time 00:00-23:00) vise hvordan de ulike
teknologiene spiller inn – i sanntid – for å dekke etterspørselen etter strøm. Dette må visualiseres på en spennende og interessant måte,
og ettersom vi har et faglig publikum er det viktig at faktaene kommer
tydelig frem.”
Med dette fulgte et digert regneark med alle dataene for de ulike kraftkildene. Nok til å få et umatematisk hode til å sprekke. Men med en uredd kunde og et kreativitet sluppet fri endte vi opp med å overraske og forbløffe målgruppen. Vi lagde en installasjon av kuber (150 cm høy) som vi belyste med en kraftig projektor. På dette “lerretet” fortalte vi et døgns historie. Vi jobber for å lage kreativt innhold som treffer. Resultatet av regnearket kan du se her.

Categories3D

2 Replies to “3D mapping på kuber”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: