Sanntids 3D animasjon for Agder Energi

A Responsible Future. AgderEnergi

Vi lager 3D film på en ny måte. Banebrytende teknologi gjør at vi kan lage filmer i sanntids 3D. Det lar oss lage filmer med høy kvalitet raskere enn tidligere. Tradisjonelt må man vente før man ser sluttresultatet. Datamaskinene må bruke lang tid på å kalkulere bilder og effekter vi har modellert i 3D programmene.

På enkelte jobber har vi nå muligheten til å animere og se resultatet i sanntid. Det gjør det lettere å endre og justere animasjonene.

For kundens del betyr det at de får mer for pengene.

Filmen for Agder Energi; A RESPONSIBLE FUTURE gjorde vi i en av verdens beste spillmotorer. Vi skrev manus sammen med kunde og fikk det innlest på engelsk av skuespiller i England. Den ble vist som en del av et foredrag under AgderEnergi Konferansen 2019. Filmen holder høy kvalitet. Den kan også gjøres interaktiv om ønskelig. Og vises som en Virtual Reality eller Augumented Reality opplevelse. Eksempelvis at brukeren kan se filmen gjennom Virtual Reality briller. Se seg rundt mens informasjonen kommer. Vi kan også legge inn oppgaver og klikkbare elementer i denne verdenen. Når verdenen er bygget kan det enkelt lages nye filmer/turer fra denne uten å måtte begynne fra scratch.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: